Wie zijn wij Nieuwsberichten Evenementen Bestuursleden

Als gevolg van het in werking treden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018 zijn alle organisaties, dus ook Daphnia, verplicht een aantal zaken formeel te regelen. Dat betekent niet dat Daphnia nu fundamenteel anders omgaat met persoonsgegevens, maar vooral dat we duidelijk aangeven hoe we er mee omgaan.

In het proces om te voldoen aan de AVG hebben we gebruik gemaakt van de "Regelhulp Algemene verordening gegevensbescherming" van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacyverklaring

Om te beginnen is hier onze Privacyverklaring.

Voor het opstellen van deze privacyverklaring hebben we gebruik gemaakt van de privacyverklaring-generator van Veiliginternetten.nl.

Functionaris gegevensbescherming / Data Protection Impact Assessment

Op basis van de aangegeven criteria in bovengenoemde regelhulp hoeft Daphnia geen Functionaris Gegevensbescherming aan te stellen. Ook hoeven wij geen Data Protection Impact Assessment (DPIA) uit te voeren, omdat er geen sprake is van een hoog privacyrisico. Als u vragen heeft over Privacy binnen Daphnia dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Register van Verwerkingsactiviteiten

Omdat Daphnia niet alleen incidenteel persoonsgegevens verwerkt (denk aan onze maandelijkse nieuwsbrief en de jaarlijkse contributie-inning) hebben we een Register van Verwerkingsactiviteiten.

Verwerkersovereenkomsten

Daphnia geeft persoonsgegevens door aan de NBAT alleen als een lid zelf aangeeft ingeschreven te willen worden als hobbylid bij de NBAT. De NBAT heeft die gegevens nodig voor het functioneren van de NBAT zelf, dus valt de NBAT buiten de categorie van partijen die persoonsgegevens voor of namens ons verwerken. Wij hoeven dus geen verwerkersovereenkomst aan te gaan met de NBAT.

Tuesday the 25th. Aquariumvereniging Daphnia Boxtel - Joomla Site Templates